facebooklinkedinrss
like

HELÉNS I ET INTERNATIONALT PERSPEKTIV

Selv om Skandinavien og Baltikum er vores hjemmemarked, er mange af vores kunder internationalt etableret med produkter på det globale marked. Hver eneste dag flyttes produktion til og fra lande, for at virksomhederne skal kunne håndtere den globale konkurrence. Det er vores erfaring, at vores kunder er interesseret i at bevare et godt samarbejde med os i muligt omfang.


 

Hos Heléns passer vi på vores internationale kunder

Vores nøgle til at kunne deltage som aktiv partner i deres omstillinger er vores internationale netværk inden for BENTELER Distribution. Vi kan, takket være vores netværk, der dækker næsten hele Europa, sikre, at vores kunder får den rette pris, leveringstid osv. på deres indkøb.

Da vi er en del af BENTELER Distribution, får vores kunder desuden adgang til en betragtelig international støtte. Og det er nødvendigt, da kundernes produktion i dag stadigt oftere flyttes med henblik på reduktion af produktionsomkostninger og tilstedeværelse nærmere på slutkunderne.

Nedenfor finder du mere konkrete eksempler på vores rolle i internationale projekter.


Gør din lokale kvalitet bedre. Med vores tilbud inden for GLOBAL PROJEKTHÅNDTERING.

Har du virksomheder eller produktionsanlæg i mere end ét land? Så kan du udnytte vores integrerede strategi for global projekthåndtering. Ved samarbejde med Heléns som hovedleverandør kan du ikke bare reducere dine administrationsomkostninger og finansielle omkostninger, men også forbedre dit lokale kvalitetsniveau.


 

Fælles internationalt samarbejde

Stærke argumenter for et fælles internationalt samarbejde:

Central forhandler: Vi bistår din centrale indkøbsafdeling med personlig support til forhandling af samtlige internationale aftaleparametre som f.eks. prisstrukturer og resultatrammer.

Lokal støtte: Der ændres ingenting for dine lokale produktionsanlæg. Vi tilbyder en kompetent og effektiv forretningsforbindelse, der omfatter alle operative spørgsmål.

Standardiseret, høj kvalitet: Vores primære målsætning er, at der konsekvent stilles høje krav til vores produkter og serviceydelser i alle lande. Derfor påtager alle vores selskaber sig at leve op til krævende internationale standarder.

Forbedrede købsvilkår: Vi garanterer konkurrencedygtige lokale priser. Derudover kan du benytte dig af positive prisudviklinger ved større og kontraktvolumener, der kan fordeles over tid.

Positive indvirkninger på omkostningerne: Hvis du vælger at arbejde sammen med en international samarbejdspartner, kan du reducere dine processer og administrative omkostninger til et minimum. Du sparer tid og penge.