facebooklinkedinrss
like

VI KAN GØRE ENDNU MERE FOR DIG.

Kundetilpassede stålrørsløsninger, teknisk produktservice, materiale- og logistikløsninger samt global projekthåndtering. I kraft af vores omfattende produkt-, materiale- og logistikkompetence er vi stand til at tilbyde dig som kunde vores støtte i form af forslag til effektivitets- og rentabilitetsforbedringer vedr. dine slutprodukter og forretningsprocesser. Klik videre nedenfor, hvis du vil læse mere.

Kundetilpassede stålrørsløsninger.
- Har du nogensinde skullet løse noget umuligt?

Så har du stået over for et uløseligt problem og måske oplevet, at svaret pludselig stirrer dig lige i øjnene, og at resultatet endda blev bedre end før. I samarbejde med vores kunder udvikler vores salgsmedarbejdere interessante og kreative løsninger i overensstemmelse med kundernes problemer og ønsker.

         Læs mere...

Teknisk produktservice

Markeder og brancher ændrer sig hele tiden, og dermed ændres også kravene til de anvendte materialer. Heléns nærhed på indkøbs- og salgsmarkedet giver os mulighed for at reagere på ændre krav og udnytte den seneste tekniske udviklings potentiale maksimalt. .

         Læs mere...

Materiale- og logistikløsninger

Heléns - DIN PARTNER inden for logistiske løsninger. Heléns benytter moderne og automatiseret lagerteknik og emballeringssystemer. Derudover sætter vi regelmæssigt vores interne processer på prøve og arbejder konsekvent på at minimere håndteringstiden fra ordremodtagelse til levering af varerne.

         Læs mere... 

Global projekthåndtering

Har du aktiviteter i flere lande? Så kan du benytte dig af vores globale projekthåndtering. Ved samarbejde med Heléns som hovedleverandør kan du ikke bare reducere dine administrationsomkostninger og finansielle omkostninger, men også forbedre dit lokale kvalitetsniveau.

         Læs mere...