facebooklinkedinrss
like

Den RIGTIGE KVALITET på det RIGTIGE TIDSPUNKT

Heléns har altid arbejdet på permanent forbedring i overensstemmelse med vores kunders krav. Det er meningen, at du som kunde skal have den rette kvalitet i rette tid. Det er imidlertid ikke bare slutprodukterne, der er afgørende. Vejen derhen er mindst lige så vigtig. For os er service og teknisk kompetence lige vigtige.


Fokus på miljøet

Rapporter om truende drivhuseffekt, forandringer i ozonlaget og forurening når os hver eneste dag. Derfor vil de fleste i dag nok vælge at bidrage til et økologisk bæredygtigt samfund. Markedet kræver endda, at virksomheder påtager sig ansvar for miljøet. Via vores miljøstyringssystem har vi gode muligheder for at forbedre og effektivisere virksomheden.

Vi er overbevist om, at et aktivt arbejde med miljøet giver både os og vores samarbejdspartnere varige konkurrencemæssige fordele. Med vores miljøarbejde ønsker Heléns at bidrage og medvirke til at skabe et bedre miljø for os alle og for kommende generationer.

SHEQ-policy

Det omfattende og virkningsfulde arbejde med sikkerhed, sundhed, miljø og kvalitet (SHEQ) er en væsentlig del af vores virksomhed og en grundlæggende forudsætning for vores permanente økonomiske vækst. Med vores sikkerheds-, sundheds-, miljø- og kvalitetspolitik vil vi opfylde vores målsætning om at passe på miljøet, værne om vores medarbejderes sundhed og forebygge ulykker.
 
Vi betragter kvalitet som andet og mere end vores ansvar over for vores kunder. Kvalitet er også af værdi for vores egen effektivitet. Vi er overbevist om, at arbejde med sikkerhed, sundhed, miljøbeskyttelse og kvalitet er nødvendige ledelsesaktiviteter. Med vores integrerede ledelsessystem vil vi opnå permanent forbedring, miljøskånende processer samt reducere fejlprodukter og serviceydelser.