facebooklinkedinrss
like
14.11.2018

Vi søger produktansvarlig inden for hydraulik

Har du engagement, teknisk kompetence og drive og vil du arbejde i en international koncern med placering i Middelfart? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Hos Heléns skaber vi udvikling og fremgang ved at kombinere kompetencer og forskellige egenskaber, når vi sætter vore teams. Som Skandinaviens ledende leverandør af industrielle stålrørsløsninger tilbyder vi spændende udviklingsmuligheder - med varierende arbejdsopgaver, ansvar og internationale karrieremuligheder. Vi giver dig spillerum og mulighed for at forme din egen karriere.

Om stillingen
Som produktansvarlig har du ansvaret for drive udviklingen af vores produktsortiment – og her primært inden for hydraulik. Med din innovative tilgang til opgaverne og din strukturerede måde at arbejde på, bliver du involveret i arbejdet med strategi og projektledelse. Med dit engagement kombineret med forretningsforståelse og evnen til at lytte, er du bindeleddet imellem interne og eksterne kontakter: for dig er den daglige kontakt med kollegaer lige så naturligt som dialogen med leverandører og kunder.

Hos os er der højt til loftet og omgangstonen er åben og positiv – og som ny kollega får du et grundigt introduktionsforløb.

Vi søger dig som...
… har nysgerrighed som dit vigtigste brændstof. Din lyst til at lære nyt gør, at din liste over kompetencer hele tiden udvikles – du efterlader ingenting tilfældigt og baserer helst dine beslutninger på underbyggede fakta. Du opfanger let sammenhænge, hvilket gør dit strategiske mindset til en værdsat egenskab. Til sidst men ikke mindst motiveres du af at have dit eget ansvarsområde, og for dig det er altid os og ikke jeg!

  • Du har en videregående uddannelse som fx maskiningeniør og gerne et par års erfaring med produktudvikling.
  • Gerne kendskab til SAP
  • Stor interesse for stål – det er ikke et krav, men vil garanteret gøre din hverdag sjovere!
  • Du udtrykker dig med lethed på både dansk og engelsk.

Ansøgningen
Rekrutteringen foretages af Medarbejderne ApS, hvorfor al korrespondance går der igennem.

Har du spørgsmål til stillingen skal du kontakte Chefkonsulent Kirsten Henriksen hos Medarbejderne ApS på mobil 20 90 28 37. Vi glæder os til at modtage din ansøgning via www.medarbejderne.dk

Ansøgningsfrist: 9. december 2018