facebooklinkedinrss
like

HVILKEN PERSONLIGHED ER DU?

Er du på jagt efter succes? Har du kompetencer inden for multitasking og holdånd, eller tackler du gerne problemer? Er du pålidelig, og kan du let og ubesværet overbevise andre? Hvad er dine stærke sider, og hvordan er din personlighed?

Heléns er en attraktiv arbejdsgiver med et stort udbud af muligheder for forskellige personligheder. Det er kombinationen af vores personligheder, der gør os succesrige. Vi vil gerne have, at du kommer til at bidrage med din individualitet og personlighed, uanset om du gør karriere inden for et specialiseret område, ledelse eller specifikke projekter, så vi søger stærke individer, som er klar til at bidrage aktivt til virksomhedens udvikling og succes. Her kan du blive lige det, du vil.


Vi søger stærke personligheder

Vi tilbyder til gengæld masser af muligheder for din egen videreudvikling inden for Heléns og Benteler-koncernen. Arbejdet indebærer mange muligheder for udvikling, fordi vi er til stede i mange forskellige industrisektorer med vores tre divisioner Benteler Automotive, Steel/Tube og Distribution.

Medarbejdere tilskyndes til at orientere sig via divisionerne, hvilket indebærer muligheder for at udforske nye og spændende arbejdsopgaver. Udvikl dig sammen med os, og styr din egen karriere med Heléns og Benteler - vores løfte om "Muligheder for personligheder" bliver på denne måde en del af dit arbejdsliv.


Sørg for at få en god start på en succesrig fremtid

Uanset om du er studerende eller allerede har din eksamen, om du leder efter en praktik- eller læreplads, eller om du vil kombinere dine studier og samtidig opnå arbejdserfaring – vil tilbyder dig chancen for succes. Din ansøgning hos Heléns eller Benteler er ikke bare det første skridt ind i en verdensomspændende organisation, men også et skridt på vej ind i fremtiden.

Læs mere om de karrieremuligheder, der findes hos Heléns og Benteler