facebooklinkedinrss
like

HVILKE MULIGHEDER FINDES DER HOS HELÉNS?

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Heléns og BENTELER Distribution? Eller er du blot nysgerrig efter at vide mere om os i koncernen? Her præsenterer vi film og interviews med vore medarbejdere, hvor de fortæller om, hvad det for dem vil sige, at "Be it all at Heléns &  BENTELER".


En dedikeret økonom med lederkvaliteter

Se BENTELER filmen "Be it all at BENTELER" og få indblik i Eva Täljegårds rolle som indkøbsdirektør hos Heléns og regional indkøbsansvarlig i BENTELER Distribution.

Eva begyndte at arbejde hos Heléns som 20-årig og har gennem årene via universitetsstudier og forskellige jobfunktioner i firmaet allerede en lang karriere bag sig. Fra markedsassistent til salg og senere indkøb er hun nu Heléns’ indkøbsdirektør.
Eva har også en international karriere inden for BENTELER-gruppen Som regional Head of Procurement har hun en central opgave med såvel centrale- som regionale indkøb via optimering og udvikling af gruppens leverandør portefølje.

Eva fortæller:
- Gennem et kontinuerligt og godt samarbejde med vore udvalgte leverandører kan vi optimere vores tilbud til vores kunder.

Se filmen og få et indblik i Eva Täljegårds tanker om, hvordan det er at være en del af Heléns og BENTELER. 

Gå til BENTELER Career for at se filmsekvensen med Eva Täljegård

Gå til BENTELER Career for at se den fuldstændige version af filmen