facebooklinkedinrss
like

Heléns - din stålrørspecialist og strategiske forretningspartner

Heléns lager håndterer årligt mere end 100.000 tons rør- og stålprodukter for kunder inden for bygge-, værksteds- og procesindustrien samt inden for køretøjs-, møbel- og maskinfremstilling. Stålprodukterne fordeler sig på flere tusinde artikler inden for vores produktgrupper.

Samtlige leverancer finder sted i den ønskede udførelse, og præcis når du har brug for dem. Det klarer vi hver eneste dag,fordi vi har lagre i både Middelfart og Halmstad, og de ligger i direkte forbindelse med vores produktionscenter og er dermed er umiddelbart tilgængeligeved forskellige former for forædling.


Leverandør med total kvalitet 

Heléns har altid arbejdet på permanent forbedring i overensstemmelse med vores kunders krav, så de altid får den rette kvalitet i rette tid. Det er imidlertid ikke bare slutprodukterne, der er afgørende. Vejen derhen er mindst lige så vigtig. For os er service og teknisk kompetence lige vigtige.

Vi har over en årrække opbygget en omfattende viden- og erfaringsbank inden for stålprodukter og stålløsninger. Vi har opbygget en organisation og spidskompetencer inden for materialeudvikling, logistik – og produktionssystemer. Vi har derudover tilegnet os meget omfattende erfaring fra skandinaviske og internationale kundevirksomheder inden for en række forskellige brancher, hvor vi er overbevist om at kunne tilføre noget ekstra.

Internationalt er Heléns sammen med vores ejere og søsterselskaber unikke i branchen og førende i Europa. Vi er repræsenteret i mere end tyve lande og samarbejder ved hjælp af effektive produktions- og logistikløsninger for at gøre hverdagen lettere for vores kunder.