facebooklinkedinrss
like

Omkostningseffektive løsninger DIREKTE IND I DIN PRODUKTION

Hos Heléns kan du altid få en omkostningseffektiv løsning leveret i rette tid direkte ind i din produktion. Alt sammen uden at du behøver at opretholde dit eget lager eller for den sags skyld udføre de første forarbejdningstrin selv - det ordner vi!

Vi kan sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde en række rørforarbejdninger fra maskinparker med stor produktionskapacitet. I dette afsnit gennemgår vi omfanget af vores muligheder. Sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning i enhver situation.


FAKTA Heléns produktions- & lagervirksomhed i Middelfart

  • Ca. 2.000 tons materiale på lager
  • Vi producerer mere end 50.000 artikler årligt
  • Vi laster ca. 700 lastbiler om året
  • Vi håndterer årligt en volumen på ca. 18.000 tons
  • Vores lager- og produktionsvirksomheds samlede areal er 9.500 m2
  • Bebygget og asfalteret areal er 22.000m2

Forarbejdede rør

Heléns har opbygget og udbygger successivt en moderne maskinpark til forarbejdning af rør. Det interessante er, at vi hele tiden gør dette i overensstemmelse med vores kunders behov for øget fleksibilitet, forandringstempo, jagt på omkostninger og forædlingsværdi.

En kundevirksomhed kan f.eks. have brug for at reducere sin arbejdsbelastning eller få udført forarbejdninger, som man ikke har i dag. En anden virksomhed har måske behov for at frigøre lokaler og kan i så fald flytte både maskiner og personale til Heléns. En tredje virksomhed har måske brug for at starte en helt ny produktionslinje med kort varsel.

Det handler i sidste ende altid om valget imellem at investere i nye maskiner eller købe komponenter. Her er vi klar til at satse meget offensivt på fælles løsninger sammen med dig.


Standardiseret og avanceret forarbejdning

Vi tilbyder standardiseret forarbejdning som f.eks. skæring, afgratning og vask, men også mere avanceret forarbejdning som f.eks. tromleafgratning, blæsning og laserskæring. Vi kan også tilbyde fasning, overfladebehandling, endeforarbejdning, bukning, skæreforarbejdning samt gevindskæring og perforering.