Information vedrørende data beskyttelse

1. Indsamling, behandling og brug af data
Når du blandt andet besøger vores hjemmesider, bruger vi følgende statistisk information for at forbedre vores tilstedeværelse på Internettet.

  • Antallet af besøgende på de enkelte Internetsider
  • Operativt system og browser der er brugt
  • Internetudbyder, adgangsdato og tidspunkt

BENTELER koncernen bruger Google Analytics (Internet analyse service) til at evaluere brugen af hjemmesiden. Rapporter over aktiviteter på hjemmesiden bliver udarbejdet til BENTELER for at kunne tilpasse hjemmesiden til dine behov.

Google Analytics bruger de såkaldte ”cookies”, hvor tekstfiler lagres på din computer og muliggør analyse brugen af vores hjemmeside. Informationen vedrørende din brug af hjemmesiden, der bliver genereret af ”cookien” bliver som udgangspunkt overført til en Google server i USA og lagret her.

Dataene vedrørende adgangen bliver indsamlet anonymt, så der ingen forbindelse til brugeren er. Helt specifikt bliver dette gjort ved at anonymisere IP adressen.

På denne hjemmeside vil Google afkorte din IP-adresse i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde sendes den komplette IP-adresse til en Google-server i USA og afkortes der. Din IP-adresse, som Google Analytics har overført fra din browser, vil ikke blive sammenkædet med andre data fra Google. 
 
2. Indvendinger mod sporings net analyse (opt out)
Hvis du har indvendinger mod sporingen på nettet, kan du melde dig ud for fremtiden ved at installere browseren add-on for at deaktivere Google Analytics.

Udmelding: (opt out)
Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2. Sikkerhed
BENTELER koncernen igangsætter teknisk og organisatoriske foranstaltninger for at
beskytte dine personlige oplysninger der er lagret hos os, imod utilsigtet eller forsætlig misbrug eller manipulation af uautoriserede personer. Vores sikkerhedstiltag bliver med jævne mellemrum tilpasset til den tekniske udvikling.

3. Personlig information
Din personlige information bliver kun lagret og brugt indenfor BENTELER koncernen hvis du gør det tilgængelig for os. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan garantere fortrolighed vedrørende følsomme personlige oplysninger som du sender til os via en ikke krypteret E-mail eller Internet forbindelse overfor tredjepart.

4. Data behandling af tredje part
BENTELER koncernen involverer eksterne service virksomheder i bearbejdningen af oplysningerne. BENTELER kræver af disse virksomheder at de indsamlede personlige oplysninger bruges udelukkende til det tiltænkte formål, og at den tilstrækkelige beskyttelse af oplysningerne er ifølge de gældende lokale databeskyttelses regler.

5. Ret til adgang
Ifølge eksisterende lovbestemmelser, på forespørgsel, vil virksomhederne I BENTELER koncernen informere dig skriftligt om og hvilke af dine personlige oplysninger der er lagret af os. Hvis vi trods vores bestræbelser, har ukorrekt information vedrørende dine personlige oplysninger lagret, vil vi ændre, blokerer eller slette disse på din forespørgsel.

6. Spørgsmål og forslag vedrørende beskyttelse af data
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger, venligst kontakt vores Group Data Protection Officer hos BENTELER Deutschland GmbH, 33102 Paderborn eller send en E-mail til: datenschutz@benteler.com